Get Adobe Flash player
MEZOTERAPIJA BEZ IGLE
MIKRODERMOABRAZIJA LICA
Tretmani za trepavice - bojanje ili minival
HOT STONE masaža - lijek protiv stresa
ULTRAZVUK LICA
Klasičnom manikurom do lijepih ruku
Radiofrekvencija lica
Depilacije pomoću voska ili šećera
Klasična masaža svakom će koristiti
SWEET HEALING MASAŽA LEĐA I GEORGIKON BLATO
Beauty program
Njega lica počinje higijenom
Masaža ramena najčešće je tražena
Ostanite lijepi i mladi
Uživajte u čokoladi bez suvišnih kalorija
LED maska

Ultrazvuk lica

ULTRAZVUK ZA LICE je aparat koji se godinama kao terapijsko sredstvo koristi u FIZIKALNOJ TERAPIJI, djeluje mehanički, jedno od najbitnijih djelovanja mu je toplinsko, a aktivira i mikrocirkulaciju te potiče limfni tok.

U kozmetičke svrhe se koristi za dublje prodiranje preparata jer svojim mikro vibracijama i toplinom aktivira otvarnje stanica te svi aktivni sastojici ( vitamini, minerali, fileri, retinol, koenzim Q10, hijaluronska kiselina ) koje nanosimo na kožu se u potpunosti upijaju te prodiru u stanice koje se unutar nekoliko minuta zatavaraju i taj aktivni sastojak ostaje u njima. Djelovanje ULTRAZVUČNOG unosa preparata je puno dugotrajnije od klasičnog unosa ručnom masažom lica.


Još jedna od funkcija ULTRAZVUKA ZA LICE je da s jedne strane potiče obnavljanje oštećenih stanica, a s druge strane poboljšava cirkulaciju krvi i metabolizma kože te također ubrzava cirkulaciju limfe, zajedno s funkcijom zagrijavanja za razgradnju masti i poboljšanje potkožne apsorpcije, tako smanjuje višak vode i nakupljene masti (lice – poticanje rada fibroblasta – kolagen i elastin, uklanja vrećice ispod očiju i tamne krugove oko očiju) .