Get Adobe Flash player
Tretmani za trepavice - bojanje ili minival
ULTRAZVUK LICA
Ostanite lijepi i mladi
Klasičnom manikurom do lijepih ruku
SWEET HEALING MASAŽA LEĐA I GEORGIKON BLATO
Klasična masaža svakom će koristiti
Beauty program
HOT STONE masaža - lijek protiv stresa
Njega lica počinje higijenom
LED maska
Radiofrekvencija lica
Depilacije pomoću voska ili šećera
Uživajte u čokoladi bez suvišnih kalorija
Masaža ramena najčešće je tražena
MIKRODERMOABRAZIJA LICA
MEZOTERAPIJA BEZ IGLE

Mikrodermoabrazija lica

Mikrodermoabrazija je blago agresivan oblik obnove kože kod kojeg se oštećene stanice kože skidaju finim kristalićima, koji se sprejaju prema koži i ponovno usisavaju. Ovom se metodom uklanja pojačana pigmentacija, koža oštećena aknama, kirurški ožiljci, fine bore i keratoze.


Ukoliko imate:

  • Kožu koja je izgubila elastičnost i svježinu
  • Fleke od sunca ili godina
  • Akne ili ožiljke koji su poslijedica akni
  • Ožiljke od nezgoda ili operacija
  • Strije, Bore ili Proširene pore

Ovaj tretman je odličan za Vas!

 Mikrodermoabrazijom se mogu postići sjajni rezultati, ali sve ovisi o pravilnoj primjeni i tipu kože. Nakon tretmana površina kože biti će obnovljena, napetost i svježina će biti vidljivo poboljšana, pore, bore i fleke će biti smanjenje.

Broj tretmana varira od 1 do 8. Jedan tretman će fino osvježiti izgled pred neki poseban događaj, ali za rješavanje konkretnih problema za očekivati je 4-8 tretmana. Važno je napomenuti kako ova tehnika nema loših nuspojava (ipak se ne preporučuje za one osobe koje imaju nedijagnosticirana oštećenja kože, herpes, upalne procese, rozaceu, dijabetes ili neku autoimunu bolest).

 

Nova metoda

 

Nova metoda mikrodermoabrazije je dijamantna mikrodermoabrazija, koja za razliku od prethodne generacije aparata baziranih na kristalima (najčešće aluminij-oksida) koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradir...

ane prema veličini dijamantnih čestica. Ovisno o problemu koji želite tretirati, ali i cilju koji želite postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem.


Ako i nemate nikakvih problema s tenom, povremeno napravite mikrodermoabrazijski tretman i izgledat ćete fantastično.